



ADVANCED AESTHETIC MEDICINE WORKSHOP

08:30am - 09:00am	Registration	Collect your lanyard	
09:00am - 09:15am	Welcome	Overview of Workshop	15 minutes
09:15am - 10:30am	Session 1	Advanced Dermal Filler Demonstration	75 minutes
		 Introduction to advanced dermal fillers Patients consult and consent Demonstration of complex application of marionette lines and cheek filler 	
10:30am - 11:00am	Morning tea		
11:00am - 12:30pm	Session 2a	Advanced Botulinum Toxin	90 minutes
		 Introduction to advanced BoNT Patients consult and consent Lower face demonstration of BoNT Practical – injecting into life-like facial models Q&A 	
12:30pm - 01:00pm	Session 2b	Lasers for your Clinic?	30 minutes
		Laser IntroductionQ&A	
01:00pm - 01:45pm	Lunch		45 minutes
01:45pm - 02:25pm	Session 3a	Skin Remodelling Treatment	40 minutes
		 Overview of skin remodelling and Profhilo treatment Patients consult and consent Demonstration Q&A 	
02:25pm - 03:15pm	Session 3b	Introduction to Threads	50 minutes
		- Overview and demonstration	
03:15pm - 03:45pm	Afternoon tea		30 minutes
03:45pm - 04:45pm	Session 4	Complications Management	60 minutes
		AnatomyHyalase ProtocolsQ&A	
04:45pm	End of course	Delegates depart	